Geri Dön

Tuzla Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri

Karmod 09.05.2023

Tuzla prefabrik olarak anılmasında en büyük sebeplerden biri, sektöre yön veren firmaların İstanbul’un Tuzla ilçesinde ağırlıklı olarak ikamet etmesidir. Kullanım alanlarının yaygınlığı ve nufüs yoğunluğu bakımından dolayı sektörün kalbi aslında İstanbul’dur.

Firmamız hem Tuzla başta olmak üzere Ankara, Bursa ve Antalya’da ikame etmektedir. Fabrikamız ve şovrumlarımızın büyük çoğunluğu İstanbul’dadır. Tuzla prefabrik ev kullanımı açısından da oldukça uygun bir coğrafi alana ve iklim koşullarına sahip olasından dolayı ev yaptırmak isteyenler için oldukça mantıklı bir tercih olacaktır. Fakat prefabrik ev kültürü olarak en gelişmiş, illerimizin başında Bursa, Ankara ve Antalya gelmektedir.

Doğu illerinde çok fazla tercih edilmemesinin sebebi kar ve yağmur yükünden dolayı prefabrik yapıların maliyetleri artmaktadır. Fakat gerekli teknik altyapı hazırlandığından yine beton yapılara göre daha uzun ömürlü ve depreme karşı çok daha fazla dayanım sağlamaktadır. Birinci derece deprem bölgelerinde sorunsuz şekilde kullanabileceğiniz prefabrik evler, yazlık yada villa amacı ile de rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Tuzla prefabrik alanında en çok firmanın var olduğu ilçe olduğundan, insanlar prefabrik ev araştırmasına girmek istediklerinde Tuzla ilçesine gelmeleri yeterli olacaktır. Çevrelerinde kesinlikle bir prefabrik firmasına denk geleceklerdir. Firmamızın Tuzla’nın İçmeler mahallesi başta olmak üzere Orhanlı mahallesinde hem üretim hem de mağazalarımız bulunmaktadır. Prefabrik denildiğinde ilk akla gelen Prefabrik Yapı Teknolojileri, sektöre hem teknolojik olarak hem de inovasyon olarak bir çok alanda öncülük etmektedir.

Birbirinden güzel ve modern prefabrik evlerimize sitemizdeki katalog ve sayfalardan ulaşabilirsiniz. Beğendiğiniz evin planı başta olmak üzere, teknik özellikleri ve örnek tamamlanan projeler ile hayalini kurduğunuz eve kavuşabilirsiniz.

Biz Sizi Arayalım

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız