Geri Dön

Mobil Prefabrik Ev

Karmod 09.05.2023

Mobil prefabrik ev, özellikle Amerika da en çok tercih edilen yapı modelleri arasındadır. Prefabrik ev ve prefabrik yapılar sökülüp takılabilir yapılar olduğundan dolayı, mobilizasyon için en doğru karar olacaktır. Şantiye yapılarının neredeyse tamamı prefabrik yapılardan oluşmaktadır. Bunun en büyük sebeplerinden biri ise çalışma alanlarının süreli şekilde olmasından dolayı prefabrik yapılarda %10, prefabrik evlerin yer değiştirmesinde ise %30’luk bir kayıp olacaktır.

Mobil Prefabrik Evler Nerelerde Tercih Edilebilir?

Kalıcı konut başta olmak üzere yazlık olarak yada villa olarakta sıkça tercih edilmektedir. Kar yükünün çok fazla olduğu, ülkemizin doğu anadolu bölgesinde de gerekli statik hesaplamaları yapıldığı taktirdirde kurulumu yapılabilir. Kar ve yağmur yüküne göre kullanılan çatı ve panel sistemleri, daha güney ve batı bölgelere oranla biraz daha maliyetli olmaktadır. Kullanılan panel kalınlıkları, çatı makasları ve sandviç panel duvar kalınlıkları değişmektedir. Ülkemizde en çok tercih edilen bölgeler ağırlıklı olarak marmara, ege, akdeniz ve iç anadolu bölgeleridir. Bu bölgelerin kar yükleri daha az olduğundan dolayı prefabrik ev fiyatları daha uyguna mal olur.

Mobil Prefabrik Ev Fiyatları

Prefabrik evlerin tümü mobil olmakla birlikte gerekli zemin betonu, firmamızın belirlediği koşullarda yeniden gideceği bölgeye yapılırsa sorunsuz taşınmaktadır. 28 m² prefabrik ev ile başlayıp 123 m² prefabrik ev standart katalog evlerimiz tercih edilebilir. Fiyatları yaklaşık 50.000 TL’ den başlayıp ölçüsüne göre değişmektedir. Mobil prefabrik ev fiyatları bölge ve iklim şartlarına göre değişmektedir. Bu noktada güncel prefabrik ev fiyatlarını 444 20 35 numaralı müşteri hizmetlerimizden bizleri arayıp fiyat alabilirsiniz.

Biz Sizi Arayalım

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız