Geri Dön

10.000 TL Prefabrik Evler

Karmod 09.05.2023

10.000 TL Prefabrik Evler

10.000 TL prefabrik evler, üretim maliyetlerinin de artması ile birlikte, 28 m² olan hobi evi olarak adlandırılan evimizdi. Şuanda güncel fiyat listemiz üzerinden minimum 28 m² olan prefabrik evimizi inceleyebilirsiniz. Ürünlerin maliyetlerinin artması ile birlikte dövizde yaşanan dalgalanmalar doğal olarak ev fiyatlarının da değişmesine yol açmaktadır. 2008-2012 yılları arasında 10.000 TL’ye rahatlıkla ev bulunabilirken şuanda minimum ev maliyetleri hobi ev için 200.000 TL gibi bir rakama tekabül etmektedir.

Prefabrik ev alırken dikkat etmeniz gereken önemli konulardan biri ise, ürünü satın alacağınız firmanın referansları ve kalite sertifikalarıdır. Normal şartlarda prefabrik evlerin garantisi 1 yıl olmakla birlikte beton binalara göre ömürleri çok daha uzundur. Bunun sebebi sök tak yaparak aşınmış olan parçaları yenileri ile rahatlıkla ve uygun maliyetlere yenileyebiliyor olmanızdır. Isı yalıtım malzemeleri ve kullanılan çelik kalitesi binaların ömürlerinin uzamasında ciddi fark yaratıyor. 10.000 TL’ ye satın alacağınız prefabrik evlerin dışında ve içinde kullanılan boya markası bile ürünlerin ömürleri ve yapının ısı yalıtımında uzan vadede ciddi anlamda maliyet olarak cebinize dokunacaktır.

10.000 TL'ye Prefabrik Ev Bulabilir Miyim?

Şuandaki döviz kurları ve yerli olmayan malzemelerin kullanımı dolayısıyla bu rakamlara ev bulmanız imkansızdır yada böyle bir fiyat veren firmayı kesinlikle araştırmanızı öneririz. Uygun fiyatlı bir konut sahibi olmak isterseniz kesinlikle konteyner ev almanızı tavsiye ederiz. İnşaat sorunu yaşadığınız alanlarda konteyner ev taşıma kolaylığı olduğundan tarlanıza, bağınıza bahçenize daha uygun olacaktır. 120.000 TL gibi maliyetlere alacağınız bir konteyner ev ile tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız gibi ısı, ses ve sağlık açısından çok daha kaliteli bir barınma alanınız olacaktır.

Biz Sizi Arayalım

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız